Peste 20 de kilograme de pocnitori confiscate în Bistrița-Năsăud! 11 persoane cercetate penal

January 08
09:19 2014

Perioada sărbătorilor a fost activă pentru oamenii legii. Polițiștii bistrițeni au confiscat în cadrul acțiunii „Foc de artificii” peste 12 kilograme de obiecte pirotehnice de categoria întâi și alte 22 de kilograme din categoria a doua. Altfel spus, au confiscat mii de pocnitori și sute de artificii din 20 noiembrie 2013, până azi.

Piețele și centrele comerciale, în vizorul polițiștilor

S-au organizat 30 de acţiuni în județ, iar oamenii legii au vizat în special complexele comerciale, pieţele şi locurile special amenajate pentru comercializarea produselor pirotehnice. În urma controalelor, s-au descoperit nouă persoane fizice şi juridice fără autorizație. 11 persoane sunt cercetate în cauze penale, iar sancțiunile aplicate au fost de peste 2.000 de lei.

Poliţiştii de ordine publică şi cei din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Bistriţa-Năsăud continuă să verifice legalitatea deținerii și comercializării articolelor pirotehnice în județ. Din fericire, în județul Bistrița-Năsăud nu au fost înregistrate evenimente negative.

About Author

P5riVda71xT98wq

P5riVda71xT98wq

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment