Ioan Oltean crede că 2014 este un an atipic. Deputatul bistrițean speră într-un scor bun la europarlamentare

January 07
17:03 2014

Ioan Oltean crede că anul 2014 va fi unul dintre cei mai grei ani pe care i-a străbătut România din 1990 încoace. În opinia liderului Partidului Democrat Liberal Bistrița-Năsăud va fi un an dificil economic, în care oamenii trebuie să își gestioneze cu maximă atenție banii.

„Așa cum se întervăd lucrurile, se pare că România și Europa de altfel nu au depășit încă la modul foarte serios greutățile economice. Anul 2014 va fi un an în care românii, dar și mulți alți europeni vor trebui să manifeste o maximă atenție cu propriile venituri și cu propriile lor proiecte de viitor”, a spus Ioan Oltean, președintele PDL Bistrița-Năsăud.

An greu și pentru scena politică românească

În plus, anul 2014 va fi un an greu și pentru oamenii politici de la noi pentru că este un an electoral de la un capăt la altul. Toate partidele din România vor fi preocupate anul acesta de actul electoral.

„Din punctul meu de vedere este un an atipic, pentru că este pentru prima dată când în an de prezidențiale, nu sunt cunoscuți candidații. Partidele politice cu excepția Partidului Democrat Liberal încă nu și-au făcut cunoscuți candidații pentru alegerile prezidențiale. Mă refer aici la partidele serioase, am aici în vedere PDL, PSD și PNL, partidele care contează și pot într-un fel sau altul să ridice pretenții pentru alegerile prezidențiale”, a mai adăugat Ioan Oltean.

Deputatul bistrițean speră că partidul pe care îl conduce în județul Bistrița-Năsăud va scoate un scor electoral bun la alegerile europarlamentare din luna mai. Un scor bun va asigura după sine un loc bun în bătălia pentru Cotroceni.

„În plan județean evident că suntem preocupați de pregătirea alegerilor europarlamentare, cu precizarea că sperăm să avem un candidat pe o poziție eligibilă și să reușim să obținem un scor electoral care să fie net superior celui obținut la alegerile parlamentare din noiembrie 2012 ”, a menționat deputatul.

Alegerile europene vor avea loc în toate statele membre ale Uniunii Europene, între 22 și 25 mai 2014. În România, votarea pentru europarlamentare este programată în data de 25 mai 2014. Campania europeană va costa la nivel european 16 milioane de euro.

About Author

P5riVda71xT98wq

P5riVda71xT98wq

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment