Controlorii de etnie rromă de pe Urbis îşi fac treaba. Lumea se simte mai în siguranţă, susţine conducerea Urbis

January 08
12:25 2014

La finele anului trecut pe liniile Urbis cele mai problematice de la nivel de municipiu Baia Mare, respectiv liniile 4, 51 şi 8, erau introduşi controlori de etnie rromă, 5 la număr. Conducerea societăţii Urbis, prin vocea directorului Pop Ioan, se declară mulţumită de decizia luată, ţinând să arate că băimărenii se simt mai în siguranţă acum.

„Ce noutăţi ne aduce 2014? Acum să vedem, în funcţie de sprijinul Primăriei şi Consiliului Local. Iniţial am văzut că se vor achiziţiona noi autobuze. Iniţial era vorba de 30 de autobuze, s-au achiziţionat 20 de autobuze. Să vedem acum. Să vedem dacă Primăria şi Consiliul Local vor fi de acord cu achiziţia de noi autobuze.

Eu zic că se cunoaşte ceva de când am introdus acei controlori de etnie rromă pe liniile cu probleme din Baia Mare. Noi, cei de la Urbis, îi plătim pe acei controlori. Am vorbit cu preşedintele de la Baia Mare şi cu alţii şi le-am spus să îşi caute nişte băieţi, dar unii care să aibă şi credibilitate. Deci nu poţi altfel.

Au trecut mai mulţi pentru aceste posturi, unii nu au trecut că au avut antecedente penale, am discutat cu ei şi deocamdată nu am mai avut plângeri că sunt dintre ei care au urcat cu cărucioare, să scuipe, să înjure sau să tragă din pungă. Iar cetăţenii cu care am stat de vorbă se declară mulţumiţi pentru că este o mai mare siguranţă oarecum. Avem 5 astfel de controlori pe liniile 4, 51 şi 8. ”

About Author

P5riVda71xT98wq

P5riVda71xT98wq

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment