La mulţi ani 2014! Ceaţa nu i-a lăsat pe orădeni să se bucure de artificii- FOTO

January 01
01:34 2014

Mii de orădeni au ales să întâmpine Anul Nou în centrul oraşului. Din păcate, şi în acest an, ceaţa densă a fost duşmanul principal al focurilor de artificii pregătite de municipalitate, astfel că acestea  s-au văzut foarte slab, sau  aproape deloc.

Şi în acest an petrecerea de Revelion organizată de municipalitatea orădeană s-a ţinut în faţa Primăriei. A fost, însă, cea mai slabă din ultimii ani. Între orele 21.00-23.00 pe scena amenajată în faţa Primăriei a întreţinut atmosfera DJ, după care, de la ora 23.00  trei talentate orădence au participat în cadrul spectacolului de Revelion. Este vorba despre  Ana Maria Mihăieș, Florena Ticu Șandor şi Denisa Moşincat.
Circulaţia a fost închisă în zona centrală, tocmai pentru a evita aglomeraţia, mai multe echipaje de la Poliţia Rutieră dar şi de la Jandarmerie fau fost prezente în zonă pentru a asigura liniştea şi ordinea publică.

În ultimele clipe din anul 2013, petrecăreţii au început numărătoarea inversă, şi au intrat în noul an cu urând tradiţionalul  “La mulţi ani!” şi închinând cu şampanie. Imediat ce s-a încheiat focul de artificii orădenii au pornit spre localuri, cluburi sau spre casă, unde au continuat să petreacă.

La mulţi ani!

About Author

P5riVda71xT98wq

P5riVda71xT98wq

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment